Algemeen Overleg Recreatie en Toerisme Ambtenaren

De recreatief-toeristische beleidsmedewerkers van de Drentse gemeenten en de gemeente Ooststellingwerf vergaderen om de 6 weken met elkaar. Dit Algemeen Overleg Recreatie en Toerisme Ambtenaren (AORTA) staat onder voorzitterschap van het Recreatieschap.

Delen

Tijdens dit overleg delen de beleidsmedewerkers hun kennis en ervaringen met elkaar. Er worden nieuwe projecten en ontwikkelingen besproken. En er worden regelmatig sprekers uitgenodigd voor het toelichten van interessante onderwerpen. Naar gelang de actualiteit worden vanuit het AORTA soms kleinere werkgroepen gevormd om te kunnen werken aan adviezen voor de gemeenten.

aorta afbeelding

Samenwerking

Het Recreatieschap stimuleert met het Algemeen Overleg Recreatie en Toerisme Ambtenaren niet alleen de samenwerking tussen de gemeenten op het gebied van recreatie en toerisme. Ook met de aanwezigheid van medewerkers van Marketing Drenthe en provincie Drenthe wordt met deze organisaties de samenwerking gezocht.

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.