Terug naar Fonds

Bestemming Hunebed Highway krijgt digitaal platform en app

 

 

Om de Hunebed Highway als bestemming nog meer onder de aandacht te brengen, zetten ondernemers uit de omgeving een online platform op en ontwikkelen ze een app. Hier kunnen bezoekers van het gebied alles vinden over deze toeristische bestemming. Recreatieschap Drenthe levert vanuit het fonds een bijdrage aan de ontwikkeling van het platform en de app.

Met de app en het platform kunnen recreanten en toeristen zich vooraf voorbereiden op hun bezoek. Ze vinden er bijvoorbeeld informatie over onder andere bezienswaardigheden, horecagelegenheden en wandelroutes. Bezoekers kunnen ook hun verblijf boeken via het platform. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen te vinden van ondernemers uit het gebied die samenwerken. De informatie wordt aangeboden in het Nederlands, Duits en Engels.

 
 
 

Borger Hunebed verkleind

 

Het bedrijf New Nexus Mobile ontwikkelt het platform en de app. Naar verwachting zijn beide eind augustus gratis beschikbaar. De ondernemers die erbij betrokken zijn gaan het project na de opstartfase zelf dragen en willen zich voor minimaal 5 jaar verbinden aan het platform. Provincie Drenthe, de vijf ‘Hondsrug’-gemeenten, Marketing Drenthe en het Recreatieschap zijn betrokken bij de ontwikkeling.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.