Terug naar Fonds

De Drentse Zakenlunch op RTV Drenthe

Vanaf september is op RTV Drenthe het programma ‘De Drentse Zakenlunch’ te zien. Hierin wordt de Drentse economie in beeld gebracht en zie je de positieve kant van de Drentse mkb-bedrijven. De bedrijven in het programma onderscheiden zich door innovaties en groeipotentie en zijn waardevol voor de Drentse economie. Vanuit het Stimuleringsfonds voor Recreatie en Toerisme draagt Recreatieschap Drenthe bij aan De Drentse Zakenlunch.

In het programma wordt de link gelegd met de tools en inhoud die ondernemersplatform Ik Ben Drents Ondernemer vertegenwoordigt. Denk aan bijvoorbeeld bijeenkomsten, workshops en vouchers. Doel is om “Drentse ondernemers te stimuleren, inspireren en informeren over ondernemen in Drenthe”, aldus gedeputeerde Henk Brink.

Naast de uitzendingen op tv vind je De Drentse Zakenlunch ook op Spotify, Facebook, LinkedIn, YouTube en is er een podcast. Hiermee wordt een breder en jonger publiek bereikt in Drenthe en daarbuiten.

De Drentse Zakenlunch is mogelijk gemaakt door provincie Drenthe en o.a. Recreatieschap Drenthe.

Kijk hier alle afleveringen van De Drentse Zakenlunch terug

.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.