Terug naar Fonds

Realisatie streekpad 'Het Stellingenpad'

Stichting Vrijstaat de Stellingen heeft samen met vele vrijwilligers, ondernemers, gemeenten en organisaties het nieuwe LAW/Streekpad 'het Stellingenpad' gerealiseerd. De aanleiding voor het idee van het Stellingenpad is gelegen in het 500-jarig bestaan van de twee gemeenten Oost- en Weststellingwerf.

Recreatieschap Drenthe heeft vanuit het Stimuleringsfonds voor recreatie en toerisme een bijdrage geleverd aan de realisatie van het Stellingenpad.


Het Stellingenpad is bijna 250 kilometer lang en bestaat uit 13 etappes. De route loopt van Appelscha door het Drents-Friese Wold via Wilhelminaoord naar Steenwijk, vervolgens via Wanneperveen naar Vollenhove, Blokzijl, Ossenzijl, Paasloo, De Blesse, De Hoeve, Zandhuizen, Oldeberkoop, Delleboersterheide, Makkinga, Oosterwolde, Blauwe Bos, Stroomdal van de Slokkert via FochtelooĆ«rveen en Ravenswoud terug naar Appelscha. 

Foto Stellingenpad

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.