Vol trots kijken Marketing Drenthe en het Recreatieschap Drenthe terug op de succesvolle en inspirerende 38e editie van het Recreatiecongres. De dag stond in het teken van omdenken en verandering. Er werd kennis en ervaring gedeeld, met als voornaamste doel te inspireren om in de toekomst nieuwe stappen te kunnen zetten om te komen tot een nog beter recreatief en toeristisch Drenthe. Daarnaast werd zoals altijd het onderling netwerken erg op prijs gesteld. Al met al een een geslaagde editie!

 

Sfeerimpressie december 2022

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie welke plaatsvond op vakantiepark Westerbergen.

DSC 1552a DSC 1521.JPG DSC 1534a DSC 1543a DSC 1540.JPG DSC 1556.JPG DSC 1559a DSC 1572a DSC 1550aDSC 1564a luncha gezamajanna  omdenkersa paal rca

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.