Eerste informatiebord bij fietsknooppunt bevestigd in Westerveld

Wethouder Jelle de Haas van gemeente Westerveld bevestigde afgelopen dinsdag in Havelte de eerste van de tien Westerveldse informatieborden voor het fietsnetwerk. De komende weken worden de informatieborden bevestigd onder bestaande knooppuntpanelen langs het fietsnetwerk. Hiermee wordt het fietsnetwerk verder aangekleed. De borden vertellen de bijzondere verhalen uit de omgeving. In beknopte vorm is de informatie ook in het Duits en Engels te lezen.

In totaal worden verspreid over heel Drenthe 120 informatieborden geplaatst. Het plaatsen van de informatieborden is onderdeel van het project Vernieuwing Fietsnetwerk Drenthe en wordt financieel mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe, Recreatieschap Drenthe en de Drentse gemeenten.

Foto nieuw fietsbord Havelte 002

 

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.