RET magazine

Dit jaar ronden we, na 8 jaar en 52 deelnemende bedrijven, het project Recreatie Expert Team af. (Vakantieparken kunnen natuurlijk nog wel gebruikmaken van het vergelijkbare programma RET.VVP!)

Het is enorm waardevol geweest dat we de afgelopen jaren dit team aan het werk hadden, dat recreatieondernemers in Drenthe bijstond met raad en daad. Samen met de ondernemers zijn prachtige resultaten behaald, is een impuls gegeven aan individuele bedrijven en daarmee ook aan de vrijetijdssector in Drenthe.

IMG 2892 verkleind

De afgelopen jaren is er door het team al veel kennis gedeeld, en dat doen we met RET Magazine nog een laatste keer.  Door het delen van deze kennis willen wij graag meer ondernemers de gelegenheid geven hiervan te profiteren.

Het RET Magazine is hieronder direct te downloaden.

RET Magazine downloaden

IMG 2899 verkleind

Stelt u prijs op een gedrukt exemplaar, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. RET Magazine, dan sturen wij u een exemplaar toe.

Heeft u naar aanleiding van het magazine vragen, dan kunt u contact opnemen met:

Sylvia Jansen – Projectcoördinator

Tel: 06-22091633

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RET Magazine is mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe.

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.