Webinar: een evenement organiseren in 2021

 

We gaan de goede kant op wat betreft de coronamaatregelen en er mag weer steeds meer. Ook op het gebied van evenementen lijkt er de komende periode weer meer te kunnen, maar een event organiseren zoals voor de pandemie kan nog niet. Hoe kun je deze zomer dan wél een evenement organiseren?

Als vervolg op het vorige webinar organiseren Kenniscentrum Events, VRD en de Drentse gemeenten op 16 juni van 19.30 tot 20.30 een tweede webinar over dit onderwerp. Tijdens het webinar hoor je alles over de actuele stand van zaken, over de verschillende haalbare scenario’s voor deze zomer en over het aanvragen van een evenementenvergunning. Ook is er aandacht voor crowd-management. Hoe waarborg je bijvoorbeeld de 1,5 meter-regel? Via de chat kun je zelf vragen stellen.

Meld je aan

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.