Alle projecten

Buitensportfonds

Dit fonds heeft tot doel om toeristisch-recreatieve routes die door vrijwilligers worden onderhouden, op een kwalitatief goed basisniveau te houden. Het buitensportfonds ondersteunt (financieel) verenigingen en stichtingen die fiets-, wandel-, MTB- of hippische routes in beheer hebben en het onderhoud door vrijwilligers laten verrichten.

Dit fonds is niet bestemd voor nieuw te ontwikkelen routes en kan niet aangevraagd worden door ondernemers of andere professionele instellingen.

Een verzoek tot een bijdrage uit het buitensportfonds kan aangevraagd worden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdrage vanuit Buitensportfonds
19-08-2019

Bijdrage vanuit Buitensportfonds

MTB-vereniging Zuidlaren heeft een bijdrage gekregen uit het Buitensportfonds voor onderhoud Route Drentsche Aa en de Stichting Paardenroutes Drenthe voor onderhoud aan de hippische routes in Drenthe.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.