Alle projecten

Perspectief Drenthe 2030

De afgelopen maanden heeft het Recreatieschap gewerkt aan het Perspectief Drenthe 2030: een vrijetijdsagenda voor Drenthe. Waar willen we staan in 2030 en wat moeten we doen om dat doel te bereiken? Samen met de Provincie en Marketing Drenthe hebben we het initiatief genomen om dit perspectief te maken, samen met ruim 100 ondernemers en organisaties in de sector toerisme en recreatie.

Denkbeeld

In het concept perspectief presenteren we het volgende denkbeeld over toerisme en recreatie. Het uitgangspunt is dat bewoners, bedrijven en bezoekers profiteren van toerisme en recreatie. Toerisme en recreatie levert een grote bijdrage aan het prettige woon- en leefklimaat in Drenthe. In het perspectief onderscheiden we drie strategische lijnen. We versterken onze culturele identiteit, we vergroten de aantrekkelijkheid van onze leefomgeving én de (inter)nationale aantrekkingskracht van onze natuur. De boodschap is dat we samen aan de slag moeten.

Corona

Ook de forse uitdagingen en eventuele kansen naar aanleiding van de coronacrisis hebben een plek gekregen in het perspectief. Het definitieve stuk moet klaar zijn in de loop van 2020.

 

 

Projectupdates

Hieronder verschijnen binnenkort updates over dit project

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.