Het Recreatieschap is hét Routebureau van Drenthe. Wij zijn dé expert op het gebied van het ontwikkelen, bewegwijzeren en onderhouden van recreatieve routes. Wij zijn eigenaar van de fiets- en wandelknooppunten, vele themaroutes, hippische routes en mtb-routes. Voor de recreant ontwikkelen we informatiemateriaal: zoals kaarten, folders en e-books (vaarrecreatie). Ook verzorgen wij de informatie op de toeristische website drenthe.nl. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om onze panelen ook bij uw organisatie te plaatsen (zodat bijvoorbeeld op uw camping het fietsroutenetwerk voor uw gasten zichtbaar is). Meer informatie over eigen panelen vind je hier.

Ons doel is om de recreanten op een actieve manier te laten genieten van al het moois dat Drenthe en Ooststellingwerf te bieden hebben. Het Recreatieschap hanteert een hoge mate van kwaliteit voor de instandhouding c.q. het onderhoud van de netwerken en de routes. Iedere dag worden routes gecontroleerd, aangepast en verbeterd. Het Recreatieschap staat open om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te realiseren en deelt graag kennis en kunde op het gebied van recreatieve routes.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.