MTB-routes


Maak hieronder uw keuze uit een van onze MTB-routes. Voor meer MTB-routes kijkt u op: drenthe.nl.

MTB Emmen (20,0 km)

Deze route bestaat uit twee lussen: De Emmerdennenroute van 6 kilometer en de Valtherbosroute van 14 kilometer. Beide routes zijn aaneengesloten te rijden en geschikt voor de beginnende MTB'er.

Bekijk route

MTB Exloo (37,0 km)

De route van Exloo ligt op de Drentse Hondsrug in de boswachterij Exloo. De boswachterij bestaat uit productiebos en 'stormbos'. Langs de route vind je vele prehistorische grafheuvels. De route is geschikt voor de gevorderde MTB'er.

Bekijk route

MTB Gieten-Gasselte (30,0 km)

De MTB route tussen Gieten en Borger leidt je over de Drentse Hondsrug en is erg afwisselend. Technisch, met veel hoogteverschillen, mooie kombochten en singletracks. Deze route is geschikt voor de gevorderde MTB'er.

Bekijk route

MTB Grolloo (15,0 km)

Deze route van bijna 15 km bestaat voornamelijk uit singletracks en ligt in het bos- en natuurgebied de Moere nabij Grolloo. De route is voor elk niveau MTB'er goed te doen. In het parkoers zit een uitdagende bult, maar beginners slaan deze over.

Bekijk route

MTB Kniphorstbosch Zuidlaren ( 8,7 km)

Een prachtige afwisselende route door het De Strubben-Kniphorstbosch, uniek stuk gebied tussen Schipborg, Anloo en Annen. 70% van de route bestaat uit nieuwe singletracks, soms kuipbochten en kleine heuvels. Deze route is voor de gevorderde MTB'er.

Bekijk route

MTB Sleen (33,0 km)

Deze MTB route tussen Sleen, Aalden en Schoonoord loopt grotendeels langs de rand van het bos en heeft weinig hoogteverschillen. Wel kom je een echte buckel-piste tegen en technische singeltracks.

Bekijk route

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.